Nahajate se na arhiviranem spletnem mestu 50. Tedna slovenske drame - za obisk aktualnega spletnega mesta, kliknite tukaj.

50. Teden slovenske drame

Sreda, 4. november 2020

Pogovor z avtoricama besedil, nominiranih za nagrado Slavka Gruma in dobitnico nagrade za mladega dramatika

Pogovor z avtoricama besedil, nominiranih za nagrado Slavka Gruma in dobitnico nagrade za mladega dramatika Pogovor z avtoricama besedil, nominiranih za nagrado Slavka Gruma in dobitnico nagrade za mladega dramatika Pogovor z avtoricama besedil, nominiranih za nagrado Slavka Gruma in dobitnico nagrade za mladega dramatika Pogovor z avtoricama besedil, nominiranih za nagrado Slavka Gruma in dobitnico nagrade za mladega dramatika Pogovor z avtoricama besedil, nominiranih za nagrado Slavka Gruma in dobitnico nagrade za mladega dramatika

Včeraj smo v sodelovanju s SLOGI-jem in Layerjevo hišo posneli drugi sklop pogovorov z avtorji besedil, nominiranimi za nagrado Slavka Gruma. Ana Perne se je tokrat pogovarjala s Simono Hamer in Izo Strehar, posneli pa smo tudi pogovor dobitnico nagrade za maldega dramatika Varjo Hrvatin.

Posnetki bodo kmalu zmontirani in na ogled, naslednji teden pa snemamo pogovor še z zadnjima dvema avtorjema - s Katarino Morano in Žigo Divjakom.


Iskalnik